The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

/cpanel says move server?!

Discussion in 'General Discussion' started by brandonk, May 30, 2003.

  1. brandonk

    brandonk Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    When I go to domain.com/cpanel I get the following error:


    24-116-142-19.cpe.cableone.net - brandon [30/May/2003:12:14:45 -0600] "GET / HTTP/1.0" 301 0 "http://webxonline.com/cpanel" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.22; Mac_PowerPC)" HTTP/1.0 301 Moved Server: cpaneld/6.0 Connection: close Location: /frontend/Xskin/index.html Content-type: text/html The Document has moved here

    ScriptAlias and ScriptAliasMatch are in the httpd conf.

    Anybody know what is causing this?

    Thanks!

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. dgbaker

    dgbaker Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 20, 2002
    Messages:
    2,578
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Toronto, Ontario Canada
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Not sure of the exact causes of this happening, but in most cases stop cpanel and restart cpanel seem to correct it.

    /etc/init.d/cpanel3 stop
    /etc/init.d/cpanel3 start

    There are few other threads on this subject if you want more info, just use "301 Moved Server" as the search string.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. brandonk

    brandonk Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Thanks :D

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page