Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

cPanel supports HTTP v. 2 ?

Discussion in 'General Discussion' started by postcd, Aug 22, 2015.

  1. postcd

    postcd Well-Known Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    689
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    68
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. eva2000

    eva2000 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    330
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    318
    Location:
    Brisbane, Australia
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Only way for WHM/Cpanel HTTP/2 support right now is if you use LiteSpeed web server plugin for cpanel and use LiteSpeed 5.x which has HTTP/2 support
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    43,672
    Likes Received:
    1,788
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    It's not implemented with cPanel through EasyApache at this time, but feel free to submit a feature request for it via:

    Submit A Feature Request

    In the meantime, you can utilize a third-party web server such as LiteSpeed for this functionality.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. JacobPerkins

    JacobPerkins Well-Known Member

    Joined:
    May 2, 2014
    Messages:
    619
    Likes Received:
    96
    Trophy Points:
    103
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Twitter:
    Hi,

    We don't have any plans for getting it working in EA3, but it shouldn't be to terribly to get it working with some manual work. We do want to offer http2 support in EA4 in the future, but there aren't any plans in place yet.
     
  5. luigidelgado

    luigidelgado Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2010
    Messages:
    118
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Mexico
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello. I see this post is old. But as of today that Apache has bring it as native of V. 2.4.17+ is http/2 still not supported under cPanel? An interface to configure it?

    Edit: grammatical errors
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    #5 luigidelgado, Dec 7, 2015
    Last edited: Dec 7, 2015
  6. JacobPerkins

    JacobPerkins Well-Known Member

    Joined:
    May 2, 2014
    Messages:
    619
    Likes Received:
    96
    Trophy Points:
    103
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Twitter:
    Hi,

    Apache 2.4.17 broke a lot of stuff, so we reverted to 2.4.16. Apache devs are working on getting out 2.4.18 this week I believe. Once this is released, you will be able to build http2 support on your own with EA3.
     
  7. luigidelgado

    luigidelgado Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2010
    Messages:
    118
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Mexico
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Great to know Jacob.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice