The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

CPanel Universal DNSonly

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by JapAniManga.ch, Mar 25, 2004.

  1. JapAniManga.ch

    JapAniManga.ch Well-Known Member

    Joined:
    Aug 11, 2001
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Switzerland
    Hello,

    does anybody know if I need a CPanel-Licence for it ?
     
  2. hotice007

    hotice007 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 20, 2002
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I installed it and it said invalid license key. So, yes you do need one.
     
  3. JapAniManga.ch

    JapAniManga.ch Well-Known Member

    Joined:
    Aug 11, 2001
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Switzerland
    Great :rolleyes:

    Will ask CPanel if they plan to offer a reduced CPanel-Licence for it then with the DNS-only-Install I dont utilize not everything of CPanel !
     
  4. hotice007

    hotice007 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 20, 2002
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Please do share the info once you get an answer :)
     
  5. JapAniManga.ch

    JapAniManga.ch Well-Known Member

    Joined:
    Aug 11, 2001
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Switzerland
    Ticket has been made

    Ticket has been made -) Ticket ID 46752
     
  6. Juanra

    Juanra Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2001
    Messages:
    777
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Spain
    Works for me without a license (that was the whole point of it actually).
     
  7. hotice007

    hotice007 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 20, 2002
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I must be doing something wrong then... can someone explain to me how to get DNS only version working?

    I installed it using "cpanel-universal-dnsonly-install.sea" from a clean Linux box. Then going to WHM, it said invalid license key...
     
  8. JapAniManga.ch

    JapAniManga.ch Well-Known Member

    Joined:
    Aug 11, 2001
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Switzerland
    cpanel support says that no licence is need for dnsony-install !
     
  9. hotice007

    hotice007 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 20, 2002
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
Loading...

Share This Page