Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

cPanel Updates

Discussion in 'General Discussion' started by Salman75, Aug 30, 2004.

  1. Salman75

    Salman75 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2004
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    How can i update cpanel - auto and manual?

    Thanks

    Salman
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. OCX

    OCX Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    in WHM...

    update config

    set what you want..then save
     
  3. Salman75

    Salman75 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2004
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Done that. Now what. How does the manual update actually take place. What scripts do i have to run?

    Salman
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. bamasbest

    bamasbest Well-Known Member

    Joined:
    Jan 10, 2004
    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    WHM - Cpanel (your present version) - Upgrade to latest Version
     
  5. Salman75

    Salman75 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2004
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166

    I'm sorry but i must be missing something. I cannot find a link or text anywhere on cpanel or WHM that says that.

    Salman
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. vivek

    vivek Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2, 2004
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    India
    Hello,

    You can update your cpanel by "pgrade to latest Version" under cpanel section also you can do /scripts/upcp from shell. This both will help you to upgrade your cpanel.

    Enjoy !!!

    Vivek
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. Salman75

    Salman75 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2004
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Thanks Vivek. That did it :D

    salman
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. aspotism

    aspotism Registered

    Joined:
    Jul 29, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Thanks from me also!
    `
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice