The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cpanel using 100% CPU when customer login

Discussion in 'General Discussion' started by vtrung2910, Jan 4, 2005.

  1. vtrung2910

    vtrung2910 Registered

    Joined:
    Jan 3, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    WHM working fine but every time user login with Cpanel CPU went 100% making my server crashed. Please help me to solve this problem. :(
     
  2. vtrung2910

    vtrung2910 Registered

    Joined:
    Jan 3, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    It happened to all user accounts when login with cpanel.
     
  3. DigitalN

    DigitalN Well-Known Member

    Joined:
    Sep 23, 2004
    Messages:
    420
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    I've only heard of one thing that caused similar issues with cpanel and that was caused by a freak instance of httpd.conf on one server, it contained hundreds of thousands of domains from a loop error or something, it caused major slowness and the server crashed a few times due to that... shooting in the dark but just check for that and maybe any large config files or try to trace the process eating up the cpu.
     
  4. andyf

    andyf Well-Known Member

    Joined:
    Jan 7, 2002
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    UK
    Try
    Code:
    /scripts/upcp --force
     
Loading...

Share This Page