The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cPanel/website missing? Please help

Discussion in 'General Discussion' started by osyrys14, Jul 18, 2013.

  1. osyrys14

    osyrys14 Member

    Joined:
    Jul 5, 2013
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I'm a little new to the admin side of cPanel, I downloaded and installed from the ISO and when I try to access the web interface, nothing comes up. I know it's not a firewall issue since I can't access it from another system on the internal network either. Does anyone have any ideas what I may have done wrong, or if there's something else that I need to do after the install to make things work?

    Any assistance would be great! Thanks in advance for any help!

    Osyrys
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,449
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
  3. 24x7server

    24x7server Well-Known Member

    Joined:
    Apr 17, 2013
    Messages:
    1,146
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    48
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I think this must be a firewall issue, can you please let us know are you be able to telnet your cPanel and WHM usable ports.

    Also check if all services are running fine.
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    653
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    While it may not be an issue with the firewall installed on your local machine, it's very possible the issue is with the firewall rules on the server that cPanel is installed on. The documentation that Infopro provided you should help you rule out any issues with the default firewall rules on your server.

    Thank you.
     
  5. osyrys14

    osyrys14 Member

    Joined:
    Jul 5, 2013
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Can't telnet, but after changing the firewall internally in Linux, I get the page seen in the attachment...
    cpanel.png
     
  6. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    653
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  7. osyrys14

    osyrys14 Member

    Joined:
    Jul 5, 2013
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Going to /http://10.1.1.162:2083 or port 2087 redirects to /https://cpanel.anttel.local with the following error...
    error2.png
     
  8. osyrys14

    osyrys14 Member

    Joined:
    Jul 5, 2013
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Nevermind, I added cpanel.anttel.local to the local hosts file and it works now.
     
  9. osyrys14

    osyrys14 Member

    Joined:
    Jul 5, 2013
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    However, after completing the install web GUI wizard, it says it's unlicensed, I go to verify.cpanel.net and it also doesn't see anything for our IP address, I thought this was a trial that I was installing. Is there something I need to do to get it working so we can test before purchasing?
     
  10. osyrys14

    osyrys14 Member

    Joined:
    Jul 5, 2013
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Get this error when licensing for the 15 day trial I JUST requested...

    login as: root
    root@103.9.53.54's password:
    Last login: Mon Jul 22 16:48:08 2013 from 10.1.1.10
    -bash-3.2# /usr/local/cpanel/cpkeyclt
    Updating cPanel license...Done. Update Failed!
    Error message:
    The cPanel license server said that your license has been expired.
    For more information visit: Legal Notices - cPanel Inc.

    The exact message was: The license is expired. (103.9.53.42)!

    Building global cache for cpanel...Done
    -bash-3.2#
     
  11. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,449
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
  12. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    653
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  13. osyrys14

    osyrys14 Member

    Joined:
    Jul 5, 2013
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Working now. This issue is closed, but there's another one that started up. I'll check with Dr. Google first. :) Thanks for the help Michael!
     
Loading...

Share This Page