The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cPanel/WHM login not loading, sites are up

Discussion in 'General Discussion' started by kirkb, Jun 25, 2009.

  1. kirkb

    kirkb Registered

    Joined:
    Jun 25, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi.

    I'm sure you get this one a lot; sorry.

    The sites on my vps all come up just fine,
    but cPanel/WHM will not load.
    Can't even get a login screen.

    I've tried it from several computers around town and it doesn't work.
    Even downforeveryoneorjustme.com says its down.

    I can log into ssh from Virtuozzo. At least that is still working.

    But does anyone have any ideas what I can do to find out why cPanel/WHM does not come up? and how to fix it?

    THANK YOU!

    Kirk
     
  2. chinmay

    chinmay Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    localhost
    Check if the ports for cPanel/WHM 2082/2086 are added in the server firewall. Also check if the cPanel service is up and running.
     
  3. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,453
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:

    Try this:

    /etc/rc.d/init.d/cpanel restart
     
  4. kirkb

    kirkb Registered

    Joined:
    Jun 25, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks for help! and the quick responses. It's working now, due to your advice.
     
    #4 kirkb, Jul 5, 2009
    Last edited: Jul 5, 2009
Loading...

Share This Page