The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

/cpanel /whm /webmail redirects to the main domain..

Discussion in 'E-mail Discussions' started by kernow, May 16, 2007.

  1. kernow

    kernow Well-Known Member

    Joined:
    Jul 23, 2004
    Messages:
    865
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    CP11 cpanel redirects to host name

    When a clients logs into cpanel, the servers host name shows in the url, even though this is unchecked in tweak settings.
    CP 11 12031
    ( redirect to ssl port is checked )
     
    #1 kernow, May 16, 2007
    Last edited: May 16, 2007
  2. euselect

    euselect Well-Known Member

    Joined:
    Aug 3, 2003
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Thats how it has always been .... isnt it ?
     
  3. kernow

    kernow Well-Known Member

    Joined:
    Jul 23, 2004
    Messages:
    865
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Nope, it should only give the severs host name if you check the box for
    in tweak settings.
     
  4. yapluka

    yapluka Well-Known Member

    Joined:
    Dec 24, 2003
    Messages:
    301
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    France
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    If you don't want to redirect to the hostname, just delete the hostname from /var/cpanel/ssl/cpanel-CN :)
     
  5. kernow

    kernow Well-Known Member

    Joined:
    Jul 23, 2004
    Messages:
    865
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    If we do that it will stop all access to cpanel/webmail.
    We want to redirect clients to use the servers ssl port but not show the servers host name. The option is there in tweak setting but it isn't working ATM.
     
  6. yapluka

    yapluka Well-Known Member

    Joined:
    Dec 24, 2003
    Messages:
    301
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    France
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    It won't stop any access. All my servers are set that way...
     
  7. kernow

    kernow Well-Known Member

    Joined:
    Jul 23, 2004
    Messages:
    865
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Well i tried deleting it and now when going to cpanel i get a page saying "this page has moved to http;// "
    ....... ( As in in http:// nothing )
     
  8. yapluka

    yapluka Well-Known Member

    Joined:
    Dec 24, 2003
    Messages:
    301
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    France
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Weird... all my servers are set the same way with an empty /var/cpanel/ssl/cpanel-CN, as suggested by cPanel staff.

    Did you make sure that your services certificates are properly set up ?
    Service config >> Manage Service Certificates
     
  9. kernow

    kernow Well-Known Member

    Joined:
    Jul 23, 2004
    Messages:
    865
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Yea, the CERTS are set up fine and work OK.
    Guess i will have to submit a ticket.
    Thanks for the sugestions though :)
     
  10. benito

    benito Well-Known Member

    Joined:
    Jan 8, 2004
    Messages:
    296
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Mar del Plata - Argentina
    I have exactly this problem. You find a solution ?
     
  11. kris1351

    kris1351 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2003
    Messages:
    963
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lewisville, Tx
    This is new as of Cpanel11. We have always had it set in the tweak settings not to do that, but the new Cpanel11 is overriding that setup and I do not see a work around yet.
     
  12. yapluka

    yapluka Well-Known Member

    Joined:
    Dec 24, 2003
    Messages:
    301
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    France
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    According to cPanel staff, this has been fixed in a recent Current : http://bugzilla.cpanel.net/show_bug.cgi?id=5349
     
  13. kris1351

    kris1351 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2003
    Messages:
    963
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lewisville, Tx
    We have run Current for a few years now and it is still broken as of today.
     
  14. Scorpinus

    Scorpinus Member

    Joined:
    Apr 7, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yup problem still remains. When I empty the Cpanel-CN file I get a 302 error.
     
  15. kris1351

    kris1351 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2003
    Messages:
    963
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lewisville, Tx
    Anything new on this? Is quite annoying as I run multiple Webmails for the same domain to monitor accounts on the road.
     
  16. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    This will be redone in the next month or so.
     
  17. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider

    Attached Files:

  18. kernow

    kernow Well-Known Member

    Joined:
    Jul 23, 2004
    Messages:
    865
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Thanks :)
    Now available in cp11 12660
     
  19. kris1351

    kris1351 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2003
    Messages:
    963
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lewisville, Tx
    How much simpler could it have been other than leaving it clicked off like it was a few weeks ago? Btw by selecting it in the new current it still redirects to the host name instead of leaving it the domain even after your update this week. Why do you mess with some things so simple and so standard like that is one of those quesitons I have asked over the last 5-6 years.
     
  20. isputra

    isputra Well-Known Member

    Joined:
    May 3, 2003
    Messages:
    576
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Mbelitar
    i change my setting like cpanelnick's screenshot but still when login to /cpanel /whm or /webmail will be redirecting to my hostname.

    how to change to originate domain name not hostname ?

    i am using WHM 11.1.0 cPanel 11.2.19-C12737
     
    #20 isputra, Jun 4, 2007
    Last edited: Jun 4, 2007
Loading...

Share This Page