Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

cpanel/whm

Discussion in 'General Discussion' started by lee marvin smith, Mar 26, 2015.

  1. lee marvin smith

    Joined:
    Mar 26, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    United Kingdom
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    hi all just a quick one is there anyway of updating my whm/cpanel without ssh as my host has not give it to me and i what to update it as they or running WHM 11.46.2 (build 4) which i think is a little bit out of date
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,309
    Likes Received:
    393
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Do you have root access to WHM? You can update cPanel from there of course.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. lee marvin smith

    Joined:
    Mar 26, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    United Kingdom
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    no root just normal whm that you get with a resellers account iv ask them to update the whm but they come out with excuse that they have to test on it. i told them its wrong you don't need to run test and its a possible a security risk to me as a client
     
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,309
    Likes Received:
    393
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    I'm sorry I can't help more. There is no way for you to update the server from your account. You do have a choice though, find a new Hosting Provider, for example. :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. lee marvin smith

    Joined:
    Mar 26, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    United Kingdom
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    do you not of any cheap unlimited host the host i with at min is resellerclub.com:(
     
  6. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,309
    Likes Received:
    393
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. lee marvin smith

    Joined:
    Mar 26, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    United Kingdom
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    great stuff many thanks ill take a look through them
    bit of topic but how easy it to install
    Hyper-V or a Virtual Machine on a hosting server
     
  8. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    44,367
    Likes Received:
    1,855
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    You wouldn't install virtualization software on top of an existing cPanel installation. You typically install that type of software on a fresh installation of the OS, and then install cPanel on an individual VPS.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice