The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cPanel will not open

Discussion in 'General Discussion' started by vB Martin, Apr 8, 2003.

  1. vB Martin

    vB Martin Member

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    A couple of weeks ago I upgraded WHM/cPanel, and ever since I cannot get cPanel to open. I get a "page cannot be displayed" error whenever I try.

    I have since manually reinstalled, updated to the latest version, rebooted the server, etc, etc, etc and still no joy.

    http://www.atforumz.com/cpanel
     
  2. Admin356

    Admin356 Active Member

    Joined:
    Feb 19, 2003
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Can you login and type /scripts/upcp ?
    Try that in an ssh session.

    /etc/rc.d/init.d/portsentry stop
    /etc/rc.d/init.d/cpanel3 restart
     
  3. vB Martin

    vB Martin Member

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
     
  4. Admin356

    Admin356 Active Member

    Joined:
    Feb 19, 2003
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    So is it running now ?

    Try making sure this is in /var/cpanel/cpanel.config :

    port=2082
     
  5. vB Martin

    vB Martin Member

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    nope, still not running.

    I added the port, got a "no value for myname"

    forced a value for that, got a "no engine" error.

    Is there a way I can look at a valid cpanel.config file to get the info I need?
     
  6. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    Here's mine. Hope it helps.

    #config ---------------------------------------=
    RS=default
    VALIASDIR=/etc/valiases
    VFILTERDIR=/etc/vfilters
    access_log=/usr/local/cpanel/logs/access_log
    adminuser=cpanel
    allowparkonothers=0
    allowremotedomains=0
    allowunregistereddomains=0
    awstatsreversedns=0
    basename=cpanel
    blockcommomdomains=0
    blockcommondomains=0
    cycle=0.125
    disablequotacache=0
    docroot=/usr/local/cpanel/base
    dumplogs=0
    emailusersbandwidthexceed=1
    engine=cpanel
    enginepl=cpanel.pl
    engineroot=/usr/local/cpanel
    extracpus=0
    interchangever=disable
    keeplogs=1
    keepstatslog=0
    loadthreshold=
    logchmod=
    maxemailsperhour=500
    myname=cpaneld
    nobodyspam=1
    popchecktimes=70
    popfloodcheck=1
    port=2082
    product=Cpanel
    root=/usr/local/cpanel
    skipanalog=0
    skipawstats=0
    skipboxcheck=0
    skipbwlimitcheck=1
    skipdiskcheck=0
    skiphorde=0
    skipneomail=0
    skipspamassassin=0
    skipwebalizer=0
    stats_log=/usr/local/cpanel/logs/stats_log
    statsloglevel=1
    version=6.0
     
  7. vB Martin

    vB Martin Member

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm up and running again.

    Thanks guys :)
     
Loading...

Share This Page