Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

cpanel work with out imges & apache httpd failed

Discussion in 'EasyApache' started by bahraini, May 5, 2005.

  1. bahraini

    bahraini Registered

    Joined:
    Apr 15, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    cpanel work with out imges & apache httpd failed

    --------------------------------------------------------------------------------

    its work now thank you
    but when i click to ip address cpanel work with out imges only green colour also
    frist web host work fine but when i add one more apache httpd failed .

    - Dedicated server ( One IP multiple virtual hosts)
    WHM 10.1.0 cPanel 10.2.0-R52
    CentOS 3.4 i686 - WHM X v3.1.0
     
  2. brentp

    brentp Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    324
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Ayr, North Queensland, Australia
    No offence, but please try to improve your english, I cant understand what you're saying.

    Regards,
    Brent
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. bahraini

    bahraini Registered

    Joined:
    Apr 15, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    apache httpd failed

    hi sorry abut my English <I know its not very will >
    I mean when I create new accounts for example somewhere.com + username
    from WHM apache filed <when I remove accounts apache back and work fine >
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice