The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cpanel3_skel html page with domain variable

Discussion in 'General Discussion' started by ryno267, Apr 12, 2004.

  1. ryno267

    ryno267 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    212
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Chandler, AZ
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I'm making a page in
    /root/cpanel3-skel/public_html
    so that all new accounts will have a temp page with some info and graphics on it.

    In order to do the "domain.com has a new host" kinda thing - i need the 'domain.xxx' to be a variable.

    Does anybody know what variable / code to use for that?

    thanks.

    rYno
     
  2. Juanra

    Juanra Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2001
    Messages:
    777
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Spain
  3. ryno267

    ryno267 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    212
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Chandler, AZ
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    thanks, but I have a question

    I installed it precisely how it is supposed to be installed and it's not really working. Details...

    did sh install and everything went into the correct directories.

    Then in WHM i have in addons: "Configure CPM Postwwwacct Admin" but when you click on it nothing happens. Its like the page refreshes and thats it.

    Then I tried in SSH to run it:
    /scripts
    ./postwwwacct

    It stops and says:
    " Running /scripts/postwwwacct/ by CPanelModules.com Postwwwacct Admin...

    Cannot open postwwwacct.config "

    I'm stuck... any ideas? and do you run that cpanelmodules.com site?

    rYno
     
    #3 ryno267, Apr 12, 2004
    Last edited: Apr 12, 2004
  4. goodmove

    goodmove Well-Known Member

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    624
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Did you try this?

    /scripts/perlinstaller HTML::Template

    The script requires that module before it can run.

    Juanra (the author) will probably help you further. :)
     
  5. ryno267

    ryno267 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    212
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Chandler, AZ
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I did not try that.

    I had no idea about that.

    I did it and it installed like 2983472938472 lines of code and did something.... lol

    and all of a sudden.... POOOF! the postwwwadmin thing works! hell ya!

    Thanks! and oh yeah... good move ! ;)

    rYno
     
  6. Juanra

    Juanra Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2001
    Messages:
    777
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Spain
    Thanks goodmove, that was it. I'm sorry :eek: I must change my docs...

    Templates are cool :cool:

    rYno, yes I run the site, feel free to contact me if you need help.
     
Loading...

Share This Page