The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cpanel's Mail

Discussion in 'E-mail Discussions' started by stephem, Sep 18, 2005.

  1. stephem

    stephem Member

    Joined:
    Apr 25, 2003
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    In Change System Mail Preferences (WHM 10.6.0) I entered an email address to forward Cpanel's mail. Pressing the Change button told me that the mail would be forwarded to that address. However, the Preferences page subsequently shows a blank box where that email address should be. On the other hand, root's mail setting works perfectly.

    Is there a bug here? Apart from waiting to see if messages do actually arrive, where can I check, and if necessary, enter the cpanel's mail address manually?

    Thanks
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Probably a bug. You can check the alias in /etc/localaliases
     
  3. stephem

    stephem Member

    Joined:
    Apr 25, 2003
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks, it is in /etc/localaliases, so it's just that WHM isn't reading it properly. Should I report what is really a trivial bug and, if so, where?
     
  4. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    IF it's not already been done, you should indeed report it no matter how trivial :) You can do so by creating an entry in:
    http://bugzilla.cpanel.net

    But do a search first inacase it is already in there.
     
  5. stephem

    stephem Member

    Joined:
    Apr 25, 2003
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    There's a very similar bug 3208 there so added my problem to it (complete with typos :eek: )
     
Loading...

Share This Page