The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cpiconb.gif MIA

Discussion in 'General Discussion' started by ukhost, Oct 15, 2003.

  1. ukhost

    ukhost Well-Known Member

    Joined:
    Jan 8, 2002
    Messages:
    222
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    The image for the cPanel link in WHM is missing (cpiconb.gif) for the latest stable release.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. pagedeveloping

    pagedeveloping Well-Known Member

    Joined:
    Jun 11, 2003
    Messages:
    219
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    New York
    I find this at times to be more of a IE Browser problem because if I open WHM up using Mozilla I see the graphics...

    But Mozilla will do the same from time to time so what I do is delete both browsers cache than SSH to the server and run the following:

    delete cpanel/WHM cache

    rm -f /var/cpanel/objcache/*

    Than restart WHM

    /scripts/reswhostmgr

    Hope this helps in any way to get your images back...

    Regards,

    Pete

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. Axe

    Axe Member

    Joined:
    Oct 3, 2002
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Did that, it's still not there....

    Doing "locate cpiconb.gif" does nothing...

    Is it possible somebody could just put this image up somewhere and link to it so we can get it and save it where it needs to go?
     
  4. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
    Here ya go...
    /usr/local/cpanel/base/frontend/default/files/images/cpiconb.gif
     

    Attached Files:

  5. eger

    eger Well-Known Member

    Joined:
    Feb 28, 2003
    Messages:
    128
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    /usr/local/cpanel/base/frontend/default does not exist on my FreeBSD 4.9 with cPanel 9.3*

    i also have some broken images incliding this one.
     
  6. abadfish

    abadfish Registered

    Joined:
    May 27, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thank you, I was missing it as well and its funny how such a minor thing can be so annoying! I've seen this brought up on several hosting mbs and here. I figured I was the only one too... but look your file has been downloaded over 90 times :)
     
  7. Ungod

    Ungod Registered

    Joined:
    Mar 30, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    W00T been lookin for this!

    Thanks for posting that file. Much appreciated!
     
  8. gloverkarl

    gloverkarl Well-Known Member

    Joined:
    Feb 29, 2004
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    hmm, in the 'frontend' folder i cannot seem to find the file called 'default'
     
  9. michael46

    michael46 Registered

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Me either, but I just created the directories that were not there, and uploaded the image.
     
Loading...

Share This Page