The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

CpMove File Restore

Discussion in 'General Discussion' started by edumadma, Sep 27, 2008.

  1. edumadma

    edumadma Well-Known Member

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi There,

    I have problem to restore all cpmove files.

    The process hangs in
    Restoring reseller privs (if any)

    Someone already had the same problem ?

    Tks by the all attentions !

    Regards,

    Eduardo
     
  2. silverox

    silverox Member

    Joined:
    Sep 30, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello, i got the same problem. I am unable to restore my backups on WHM, i am only able to do it by shell. I have oppened a ticket to cPanel Support to get it fixed but no answer until now. I dont know when this problem started but i know it have less than 1 month.

    Have you or cPanel Support Team fixed your problem ?

    Thanks.:(
     
  3. fearcry

    fearcry Registered

    Joined:
    Jun 25, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    execultar try the command /scripts/upcp --force
     
  4. silverox

    silverox Member

    Joined:
    Sep 30, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I tried to use /scripts/upcp --force and to change the cPanel version, but doesnt work :/
     
  5. edumadma

    edumadma Well-Known Member

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Idem

    I try it too, but not work.
    Cpanel is Buged ! :mad:
     
  6. silverox

    silverox Member

    Joined:
    Sep 30, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    What is your MSN Eduardo?
     
  7. edumadma

    edumadma Well-Known Member

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Pm

    I send the private message to you with my msn.
     
  8. silverox

    silverox Member

    Joined:
    Sep 30, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi, the problem has been fixed.

    To fix it you need to go to Tweak Settings and set a value to "memory limits" on maximum memory a cPanel process can use....

    If the value is 0, the memory is disabled to cpanel, so you need to set a value like 128, 256 or 512mb of memory.

    Thanks for the cPanel Support team.
     
Loading...

Share This Page