The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cpsrvd and eximstats keep failing after upgrading to latest stable

Discussion in 'General Discussion' started by Jeff75, Oct 25, 2005.

  1. Jeff75

    Jeff75 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    555
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I just upgraded to the latest Stable release on FreeBSD and ever since the update completed I keep getting emails stating that cpsrvd and eximstats have failed. I've checked the logs in /usr/local/cpanel/logs/error_log and /var/log/messages and they are either empty or not there. I also tried to restart Chkservd and it's not in /etc/rc.d/init.d/ or /usr/sbin anymore.

    I tried logging into cPanel and was able to do so, so I'm wondering if the issue is with CHkservd not working correctly. Does anybody have any idea how to fix these problems?

    EDIT: I found this in /var/log/chkservd.log:

    EDIT 2: I tried setting my time zone again in WHM and also resetting my MySQL root password but neither worked.
     
    #1 Jeff75, Oct 25, 2005
    Last edited: Oct 25, 2005
  2. Jeff75

    Jeff75 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    555
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Anybody? These damn emails are driving me crazy every 10 mins or so.
     
  3. Arsalan

    Arsalan Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2002
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    same issue... any solution?
     
  4. Arsalan

    Arsalan Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2002
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    try

    /scripts/realperlinstaller --force DBD::mysql
    /scripts/restartsrv_eximstats
     
  5. Jeff75

    Jeff75 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    555
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Yep, I'm still getting the emails every 10 minutes. I tried what you said but unfortunately it didn't work. :(
     
  6. Jeff75

    Jeff75 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    555
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Does anybody have any ideas how to fix this? I just upgraded to the latest Stable which was just released a few days ago and it is STILL doing this!
     
  7. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    If it's still happening, log it with cPanel through your license provider.
     
  8. dazh

    dazh Active Member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Is there a fix at all for this problem as I am experiencing the same problem
     
  9. nyjimbo

    nyjimbo Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2003
    Messages:
    1,125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    New York
Loading...

Share This Page