The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cPSupport not emailing me after a ticket is done...

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Eugene, Jul 3, 2006.

  1. Eugene

    Eugene Member

    Joined:
    Nov 9, 2003
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Eugene, OR
    I installed cPSupport script, set up everything. Set up a test user, logged in as that user and sent a ticket. I used a different email so the ticket would go to it, and nothing happened. I did not get an email from any of the email addresses that I used. One for the Admin, and one for the test user.

    So, how do I know if someone sent the admin, or a tech a ticket?

    After this script was installed for a few months, I went back to see if anyone sent me any tickets. I found over 10 tickets and I didn't get any emails letting me know.
     
  2. Eugene

    Eugene Member

    Joined:
    Nov 9, 2003
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Eugene, OR
    Come on...anybody?
     
  3. AndyReed

    AndyReed Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    May 29, 2004
    Messages:
    2,222
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Minneapolis, MN
    Did you check /var/log/exim_mainlog file for any leads/erros?
     
Loading...

Share This Page