Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Create new account on existing domain...

Discussion in 'General Discussion' started by mshop, Jan 20, 2012.

  1. mshop

    mshop Registered

    Joined:
    Jan 20, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi all,

    please help me with the following. We have made a new design for our existing site examlpe.com.
    We would like to create a new account upload the new site and then redirect the users to our new site.
    Any ideas how can this be done?

    Regards
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,243
    Likes Received:
    385
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    On the same domain and cPanel account, or a new domain on a new cPanel account?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. mshop

    mshop Registered

    Joined:
    Jan 20, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Same domain, new cPanel account...
    Thanks
     
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,243
    Likes Received:
    385
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    To create a new cPanel account using the same domain means creating the new account like this: new.yourdomain.com where it asks for the domain name on account creation page (in WHM of course), you'll add it like that. The new. being an example of anything you wish it to be.

    Once created, you'll access the account via its own cPanel interface as the original account would be accessed.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. mshop

    mshop Registered

    Joined:
    Jan 20, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Thanks for the repply, I'kk give it a try first thing tomorrow...
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice