Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Creating a CPanel for a subdomain

Discussion in 'General Discussion' started by TheMillionaire, Dec 31, 2003.

  1. TheMillionaire

    Joined:
    Dec 30, 2003
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    (If I'm posting this in the wrong forum, I apologize.........my 1st time here)

    When creating a new account in WHM, is it possible to create a CPanel account for a subdomain, rather than having to have an actual domain name?

    I'm just curious about that.

    (If I'm too confusing, I apologize......I'll clear it up if ya'll need me to)

    Thanks in advance! :)
     
  2. JakeNviper

    JakeNviper Active Member

    Joined:
    Nov 26, 2003
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    To do this, just make the domain name as the subdomain.

    So e.g

    Hello.cpanel.net, and the sub will have a cpanel :)
     
  3. TheMillionaire

    Joined:
    Dec 30, 2003
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    (updated) Never mind! I got it now. Thanks. :D
     
    #3 TheMillionaire, Dec 31, 2003
    Last edited: Dec 31, 2003
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice