The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

creating wildcard domain does not work

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by fate12, Oct 1, 2015.

  1. fate12

    fate12 Active Member

    Joined:
    Oct 29, 2013
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  2. Jcats

    Jcats Well-Known Member

    Joined:
    May 25, 2011
    Messages:
    275
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    28
    Location:
    New Jersey
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    It shouldn't, but there should be a better defined error in /usr/local/cpanel/logs/error_log

    You can use:
    Code:
    tail -f /usr/local/cpanel/logs/error_log
    while tailing that file, try adding the wildcard again. My thoughts are is that there is already an existing DNS entry for the wildcard so its causing an issue when cPanel tries to create the subdomain.
     
  3. fate12

    fate12 Active Member

    Joined:
    Oct 29, 2013
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    The zone *.domain.com is there.
    It had not occured to me that the creation of the subdomain would fail because of that.
    Solved, thanks!
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,723
    Likes Received:
    660
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page