The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Custom cPAddon not visible

Discussion in 'cPanel Developers' started by rack::SPEED, Aug 16, 2008.

  1. rack::SPEED

    rack::SPEED Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Germany => NRW => Krefeld
    Hello,

    first sorry for my bad English.

    I followed the documentation at http://www.cpanel.net/docs/cpaddons/ but i can't get it working. So, i'm looking for some help here.

    What i did:

    1.) http://www.cpanel.net/docs/cpaddons/Creating_a_New_cPAddon_Script.htm => complete
    2.) http://www.cpanel.net/docs/cpaddons/Installing_Addons_Manually.htm => complete (/usr/local/cpanel/cpaddons/rackSPEED/Category/AddOn/: *.mysql *.tar.gz lisc
    3.) Added new Vendor to /usr/local/cpanel/cpaddons/cPAddonsConf.pm :

    our %vend = (
    'rackSPEED'
    );

    When i call cPanel => Install cPAddons in WHM the page is blank and nothing happen. - Please help me get it working.

    Thank you very much!

    Greets from Germany!
     
  2. zhpanel

    zhpanel Registered

    Joined:
    Oct 21, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    The same problem here.

    Could anybody do me a favor please?
     
  3. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I recommend letting our technical analysts take a look at this for you. You can do that by submitting a support ticket.
     
Loading...

Share This Page