The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Customer Email Addresses Wrong

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Brad, Apr 4, 2002.

  1. Brad

    Brad Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2001
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    All of our auto-generated customer email addresses are wrong because cpanel used the hostname not their domain name to generate email addresses for those that have not entered their contact.

    Our server hostname is not even our domain name of our server, since Ventures Online uses their own host names for dedicated servers as VOSN.NET the emails don't arrive.

    Can this please be changed to their domain names for auto-generated email addresses?
     
  2. Brad

    Brad Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2001
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Is this a bug?

    Should I add this to bugzilla, I can't be the only one with this problem, lot's of VO servers out there.
     
  3. tropicaltech

    tropicaltech Registered

    Joined:
    Apr 9, 2002
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I first thought it was apache

    I thought this was an apache problem, but also have not been able to come up with an answer for it either.
    I have a reseller account under the vo network, and this same problem propagates through the frontpage and similar forms, which I believe call hostname for the sender or originator of the email, which is the server.
    It means all the domains we host for our clients have forms sent out with webmaster@xxxx.vosn.net as the sender.
    Surely someone out there has seen this before or knows how to fix this.
    Come on guys and gals.
    Maybe it is in the way WHM sets up the conf files and their respective locations?
     
  4. Brad

    Brad Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2001
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I posted to Bugzilla, this is not correct.
     
Loading...

Share This Page