The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

dedicated IP assignment defaulting to shared

Discussion in 'General Discussion' started by JonathanLIVE, May 18, 2006.

  1. JonathanLIVE

    JonathanLIVE Well-Known Member

    Joined:
    Nov 1, 2003
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I have a problem occuring with my servers with the resellers. When they try to assign a dedicated IP to a site, even though all the parameters are correct, the site will still get setup on the shared IP for their account. For weeks I have had to move sites manually for each of my clients. I have had a few people look at the problem and just say they don't know what to do or where to start.

    What could be causing this and where can I start to fix it?

    Thanks

    Jonathan
     
  2. 24x7team

    24x7team Well-Known Member

    Joined:
    Jan 16, 2006
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    really tough to find
    Tried upgrading cpanel once....a common fix
     
  3. JonathanLIVE

    JonathanLIVE Well-Known Member

    Joined:
    Nov 1, 2003
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I've done 3 updates since the problem appeared.. same thing

    Jonathan
     
  4. gasxtreme

    gasxtreme Active Member

    Joined:
    May 21, 2004
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Atlanta, GA USA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I am having this issue as well..... Just upgraded to the latest "RELEASE" build and it still doesn't work.... Anyone else having this problem, or anyone know of a fix?

    Thanks
    -steve
     
Loading...

Share This Page