The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Dedicated IP not resoving even with everything set correctly.

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by bryanwilliams, Feb 1, 2016.

  1. bryanwilliams

    bryanwilliams Registered

    Joined:
    Feb 1, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    watsonville ca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    So I have replaced a server that died by building a new one and then moving the data over. Everything works fine on client accounts --that are all on a shared ip, however, my business site is on a dedicated ip and will not resolve. I have done all of the checks to insure the the DNS is correctly set, I have confirmed it with dig and DNS checkers. I have rebuilt, and restarted the servers scripts as outlined in other threads, and I am still not resolving.

    To make things stranger. I can hit the site from one of my internal ip addresses, but can not hit it from the outside. I simply get a page not found error. Any advice it welcome. The site is - Removed - at 24.205.xxx.xx. I am running Cent OS 7.2 and Cpanel 54
     
    #1 bryanwilliams, Feb 1, 2016
    Last edited by a moderator: Feb 2, 2016
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page