The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

deleting subdomain doesn't work

Discussion in 'General Discussion' started by Radio_Head, Dec 9, 2002.

  1. Radio_Head

    Radio_Head Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Messages:
    2,051
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    One of my clients created following subdomain ;

    wwww.a-.clientdomain.com


    It's impossible to delete this subdomain using control panel ;control panel reports &subdomain removed& , but the subdomain is still there . Which could be the problem ?

    (probably is due to &-& caracther after the a caracther, but what to do to fix the problem ?)


    Thank you
     
  2. minasonline

    minasonline Active Member

    Joined:
    Mar 28, 2003
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Brazil
    Hi Radio_Head,

    You resolved the problem? Who? Thanks very much... :)
     
  3. sexy_guy

    sexy_guy Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    848
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    This bug is 6 months old. Aks Dark???? to fix the problem would you? Im tired of reporting it. :rolleyes:
     
  4. minasonline

    minasonline Active Member

    Joined:
    Mar 28, 2003
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Brazil
Loading...

Share This Page