The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Demo Account Still Has SSH

Discussion in 'General Discussion' started by Solokron, Feb 2, 2004.

  1. Solokron

    Solokron Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    849
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Seattle
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I have a seperate domain setup in demo account mode. The account also has its directories chmod to 000. My concern is that SSH still shows up in the demo account cpanel. How can I remove this?
     
    #1 Solokron, Feb 2, 2004
    Last edited: Feb 3, 2004
  2. Solokron

    Solokron Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    849
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Seattle
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Anyone have any ideas?
     
  3. Solokron

    Solokron Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    849
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Seattle
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I ended up creating a new package, new feature list without ssh and applying it to the new package, then enabled demo mode back on and worked like a charm.
     
Loading...

Share This Page