Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Died at /scripts/getremotecpmove

Discussion in 'General Discussion' started by s_2_s, May 16, 2005.

  1. s_2_s

    s_2_s Well-Known Member

    Joined:
    Aug 9, 2004
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Hello
    i was trying to transfer an account which is 1.2 GB only usng the built inb whm transfer function using the account user and pass from an external server that i do not own
    and its giving me this error


    are there any tips to modify getremotecpmove so it wont die or time out ??
    Thanks
    Bye
     
  2. AndyReed

    AndyReed Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    May 29, 2004
    Messages:
    2,222
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    193
    Location:
    Minneapolis, MN
    WHM built-in transfer engine can't handle large files. You need to transfer that file, or any +1GB file, using the scp command.

    Good luck!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. s_2_s

    s_2_s Well-Known Member

    Joined:
    Aug 9, 2004
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Hello thanks for your participation
    i tried using the scp but the server owner has changed shell port so scp doesn't work
    also i think he limitted it to allow his ip only or something
    are there any alternative method of doing it for example rsync
    i would be happy if i can change the code of the scripts that whm uploads to the website and make it do the backup inside /home/user/www/ and not in /tmp so i can wget
     
  4. s_2_s

    s_2_s Well-Known Member

    Joined:
    Aug 9, 2004
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    UP hoping for Help !!!!!!! :confused:
     
  5. AndyReed

    AndyReed Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    May 29, 2004
    Messages:
    2,222
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    193
    Location:
    Minneapolis, MN
    Well; edit /scripts/pkgacct on the server you are copying from. Find:

    exec("tar","pcz","${prefix}${user}")
    replace with:
    exec("tar","pczf","-","${prefix}${user}")

    See if that works for you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. s_2_s

    s_2_s Well-Known Member

    Joined:
    Aug 9, 2004
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    thanks
    i will try it out and tell you
     
  7. s_2_s

    s_2_s Well-Known Member

    Joined:
    Aug 9, 2004
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    thats an external server that i do not own :( so cannot try it
     
  8. AndyReed

    AndyReed Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    May 29, 2004
    Messages:
    2,222
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    193
    Location:
    Minneapolis, MN
    Did you try that with your own?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice