The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Disable logs for a specific domain name?

Discussion in 'General Discussion' started by erick_paper, Feb 9, 2006.

  1. erick_paper

    erick_paper Well-Known Member

    Joined:
    Apr 19, 2005
    Messages:
    245
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi, I want logs for all my domains under WHM, except for some selected ones. Is there a way I can do this selective disabling instead of disabling logging for all? Thanks!
     
  2. Damian

    Damian Well-Known Member

    Joined:
    Oct 1, 2001
    Messages:
    95
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    This is just a suggestion. You could probably create a symlink to /dev/null in the apache domlogs directory fot any domain that you do not require stats for. Restart the service after doing that so that changes are picked up.
     
  3. erick_paper

    erick_paper Well-Known Member

    Joined:
    Apr 19, 2005
    Messages:
    245
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thanks, but what will this do -- will this stop the logging process for that domain altogether, or just delete the log files once they are created? I would like to stop the process altogether, because my site is too busy and the stats generation takes like 6 hours!
     
  4. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    Log files won't get written which means there will be no huge files for the stats program to deal with.
    No log files = No stats
     
  5. 24x7team

    24x7team Well-Known Member

    Joined:
    Jan 16, 2006
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    really tough to find
    Logs

    YOu may need to remove the logs section in the apache virtualhost entry for the domain name for which you do not need the logs.

    eg BytesLog, CustomLogs.

    the entire line needs to be removed.

    Restart apache thereafter
     
Loading...

Share This Page