Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

disable_functions per domain on EA4

Discussion in 'Workarounds and Optimization' started by Rakaris Bakaris, Oct 9, 2017.

  1. Rakaris Bakaris

    Rakaris Bakaris Well-Known Member

    Joined:
    Jan 8, 2015
    Messages:
    61
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello!
    Is there some workaround to get custom disable_functions php definition working per domain or per folder when EA4 is used (at the moment we are not using SuPHP)?
    Have tested on user.ini - did not work.
    Thank you!
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    43,711
    Likes Received:
    1,794
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    Can you verify which PHP handler is enabled? Are you using PHP-FPM?

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. Rakaris Bakaris

    Rakaris Bakaris Well-Known Member

    Joined:
    Jan 8, 2015
    Messages:
    61
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello!
    cgi handler is enabled. php-fpm is disabled.
     
    #3 Rakaris Bakaris, Oct 10, 2017
    Last edited: Oct 10, 2017
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    43,711
    Likes Received:
    1,794
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    You can browse to cPanel for the individual account and use the "MultiPHP INI Editor" option to update the "disable_functions" value. Using the "Editor Mode" tab, enter the value as you prefer it. EX:

    Code:
    disable_functions=
    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. Rakaris Bakaris

    Rakaris Bakaris Well-Known Member

    Joined:
    Jan 8, 2015
    Messages:
    61
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I have already add this line with some restrictions excluding phpinfo. Dit not help.
     
  6. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    43,711
    Likes Received:
    1,794
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    Feel free to open a support ticket using the link in my signature if you'd like us to take a closer look.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice