Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Disk overuse

Discussion in 'General Discussion' started by cancer10, Jul 2, 2007.

  1. cancer10

    cancer10 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    India
    Hello,

    Should not cPanel disallow users from overusing diskspace?

    Well, my cPanel 11 does not


    [​IMG]


    [​IMG]


    Any idea why?
     
  2. oulzac

    oulzac Well-Known Member

    Joined:
    Aug 7, 2005
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    These issues happen because quota scripts are only ran once a day.
    It will also happen if someone changes the quota, or a package is changed or edited.
     
  3. oulzac

    oulzac Well-Known Member

    Joined:
    Aug 7, 2005
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    you can either delete files from the account, or up the quota.
     
  4. cancer10

    cancer10 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    India
    What is the remedy?
     
  5. cancer10

    cancer10 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    India
    ok thanx for the reply
     
  6. eNetHosts

    eNetHosts Well-Known Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Messages:
    191
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    This is the solution.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. cancer10

    cancer10 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    India
    Seems the forum has got some issue, i am replying after your post but its showing before yours.

    weird

    :confused:
     
  8. eNetHosts

    eNetHosts Well-Known Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Messages:
    191
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Yeah we have that problem sometimes but it seems to be displaying fine this end. Think its the minute offset in time controls.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice