The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users.
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Disk usage reset to 0 on account transfer

Discussion in 'General Discussion' started by ConfuzzledDuck, Feb 17, 2008.

  1. ConfuzzledDuck

    Joined:
    Mar 28, 2005
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I've just transfered a number of accounts from on server to another using the single copy account function in WHM.

    Everything went fine, except now all the accounts have 0MB under "Disk Used" in the list accounts page. Each account's cPanel page also reports no disk useage in the left hand column, though they do show the correct usage broken down by directory when I look at the disk space usage page.

    I've run /script/fixquotas and that executes fine (quotas were all correct anyway, and remain correct following script execution), but does not fix the problem. I've also turned off quota caching but that doesn't seem to make any difference either. I've found a few things on the internet where other people seem to have had the same problems, but so far have not found the fix. Does anyone know the fix for this?

    Thanks,
    Jonathon
     
  2. santrix

    santrix Well-Known Member

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Messages:
    223
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Jon, I have the exact same problem, although mine started for no reason, as no accounts had been moved.

    Did you find a solution?

    Steve
     
  3. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page