The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

DNS Clustering error?

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by gvard, Aug 30, 2005.

  1. gvard

    gvard Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Messages:
    195
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Athens/GREECE
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Greetings from Greece,

    I've 2 servers, 1.1.1.1 and 2.2.2.2. Each server has dns clustering with the other (synchronize changes).

    I created a new domain on 2.2.2.2 and everything went fine. When I tried to create a new domain in 1.1.1.1, during the creation process I receive the following:


    ----Snip!----Snip!----Snip!----Snip!----Snip!----
    [...]
    Using Quota v3 Support
    Added Entries to httpd.conf
    (internal error) Unable to add the zone domain123.gr on the remote server [1.1.1.1] (HTTP/1.0 900 NET OR SSL ERROR

    dnsadmin - ADDZONECONF - yU6pLfd0zBX8W71DfKkiciNJEbgXU1gF (REMOTE) 3696: open_tcp_connection: failed `1.1.1.1, 2087 (Connection refused)
    )(internal error) Unable to save the zone domain123.gr on the remote server [1.1.1.1] (HTTP/1.0 900 NET OR SSL ERROR

    dnsadmin - SAVEZONE - qImiqHbXKmaSsHBfKT1tZmB0x0X7QH_M (REMOTE) 3711: open_tcp_connection: failed `1.1.1.1, 2087 (Connection refused)
    )Bind reconfiguring on artemis using rndc
    (internal error) Unable to reload bind on the remote server [1.1.1.1] (HTTP/1.0 900 NET OR SSL ERROR

    dnsadmin - RECONFIGBIND - Hu5OZJputiHX3lJ1vkySUOlf7SAZJyS0 (REMOTE) 3720: open_tcp_connection: failed `1.1.1.1, 2087 (Connection refused)
    )
    Bind reconfiguring on rebel using rndc
    Added Named File
    Using Frontpage 5.x!
    [...]
    ----Snip!----Snip!----Snip!----Snip!----Snip!----


    In DNS clustering in 1.1.1.1's WHM I see 2.2.2.2 with a green led status. In DNS clustering in 2.2.2.2 I see 1.1.1.1 with a red led status, with the following error:

    HTTP/1.0 900 NET OR SSL ERROR ./cgi/clusterstatus.cgi 6416: open_tcp_connection: failed `1.1.1.1, 2087 (Connection refused)





    Any ideas?
     
    #1 gvard, Aug 30, 2005
    Last edited: Aug 30, 2005
  2. gvard

    gvard Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Messages:
    195
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Athens/GREECE
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Well, a "service cpanel restart" on 1.1.1.1 fixed the problem.

    You may delete this post :P
     
Loading...

Share This Page