The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Dns Error or Config Error! [moved]

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by kanazky, Feb 8, 2007.

  1. kanazky

    kanazky Registered

    Joined:
    Feb 8, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have domains purchased and pointed to my severs. No problems there...

    but when I go to the website it gives me that teal screen that says Cpanel. eg: coltonroe.com (my site)...

    The site however does login to ftp and cpanel just fine :D

    When i go to the parked domain section ColtonRoe.com isnt listed but when I try and add it again it says error its already in wrapper...

    I dont know what to do because coltonroe.com isnt going to any site unless i use cpanel or ftp... and its not listed in the Parked Domains... but it IS listed in the Subdomains list down but it errors when trying to make a sub domain of it..


    HOw do i fix?
     
  2. ujr

    ujr Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2004
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    contact your host.
     
  3. brendanrtg

    brendanrtg Well-Known Member

    Joined:
    Oct 4, 2006
    Messages:
    311
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Have you tried UNPARKing it under WHM>List Parked Domains or List Subdomains?

    Its probably a failed addition when you tried parking it. Try removing the zoned too if you cannot do the above:

    WHM>Delete A DNS ZONE.
     
  4. ujr

    ujr Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2004
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    (I think he was a domain only cpanel user)
     
  5. brendanrtg

    brendanrtg Well-Known Member

    Joined:
    Oct 4, 2006
    Messages:
    311
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ah...SHARED, then:

    CONTACT YOUR HOSTING PROVIDER :D
     
  6. kanazky

    kanazky Registered

    Joined:
    Feb 8, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I dont have one and its failed on 6 domain additions now.. and My host is MIA some colledge student or somthing and hes never on now so any other methods?
     
  7. SageBrian

    SageBrian Well-Known Member

    Joined:
    Jun 1, 2002
    Messages:
    415
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NY/CT (US)
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    This is such a great quote.
    Thanks for the smile.

    I feel for you.
     
  8. kanazky

    kanazky Registered

    Joined:
    Feb 8, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Lmao what are you implying that I lied? Haha I dont and I really dont have a host... I dont even know his website, email, or anything I just met him in a online game and he gave me the hosting :d

    Anyone know any other methods or suggestions???
     
    #8 kanazky, Feb 10, 2007
    Last edited: Feb 10, 2007
Loading...

Share This Page