The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

DNS not working

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by gasxtreme, Sep 6, 2007.

  1. gasxtreme

    gasxtreme Active Member

    Joined:
    May 21, 2004
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Atlanta, GA USA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I am trying to setup the primary domain on a new dedicated server, but check the domain out with checkdns.net, it returns the following errors:

    Got DNS list for 'domain.net' from g.gtld-servers.net
    Found NS record: ns1.domain.net[207.210.*.*], was resolved to IP address by g.gtld-servers.net
    Found NS record: ns2.domain.net[207.210.*.*], was resolved to IP address by g.gtld-servers.net
    Domain has 2 DNS server(s)

    CheckDNS.NET is verifying if NS are alive
    Tried to fetch SOA record for domain, but DNS server ns1.domain.net [207.210.*.*] returned error code Refused
    Tried to fetch SOA record for domain, but DNS server ns2.domain.net [207.210.*.*] returned error code Refused
    0 server(s) are alive
    No DNS servers alive, tests stopped

    Any ideas?
     
  2. zeitstyle

    zeitstyle Registered

    Joined:
    Sep 12, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I get same errors....

    How did You fixed this?
     
  3. neutro

    neutro Well-Known Member

    Joined:
    Apr 11, 2004
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    You need to /scripts/upcp (latest build fixed that)

    and re add the DNS zone
     
Loading...

Share This Page