The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

DNS Problems

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by Dan_EZPZ, May 10, 2009.

  1. Dan_EZPZ

    Dan_EZPZ Member

    Joined:
    May 8, 2008
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I've had various techs look at this but nobody can find the error - I'm hoping someone here has come across the problem before.

    We make use of the clustered DNS, however it seems each nameserver has two IPs assigned?

    When doing a DNS lookup, the following is shown -

    Code:
    ns6.thewebhostserver.com  ['91.204.209.1', '174.37.60.9']   [TTL=86400]
    ns1.thewebhostserver.com  ['193.33.186.111', '91.204.209.1']   [TTL=86400]
    ns2.thewebhostserver.com  ['193.33.186.112', '91.204.209.30']   [TTL=86400]
    ns3.thewebhostserver.com  ['91.204.209.1', '91.204.209.2']   [TTL=86400]
    ns4.thewebhostserver.com  ['91.204.209.2', '91.204.209.31']   [TTL=86400]
    ns5.thewebhostserver.com  ['91.204.209.1', '67.228.177.225']   [TTL=86400]
    I also get a 'Same Glue' error (repeated for each nameserver) -

    Code:
    For ns1.thewebhostserver.com the parent reported: ['91.204.209.31'] and your nameservers reported: ['193.33.186.111', '91.204.209.1']
    Any ideas what's happening? Everything looks to be setup correctly.

    Thanks,

    Dan
     
Loading...

Share This Page