The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

DNS query

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by parkypoo22, Jan 18, 2006.

  1. parkypoo22

    parkypoo22 Active Member

    Joined:
    Nov 9, 2005
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi there.

    transfered a .co.uk domain in to our enom account.

    set name servers:
    ns1.ourdomain.com
    ns2.ourdomain.com

    Zone setup in whm.

    Here is the issue.

    http://exampledomain.co.uk works, and takes you to the right ip
    http://www.exampledomain.co.uk however, takes you to the old ip
    mail.exampledomain.co.uk is also the old ip, not the new server

    Where is the problem here? I'm fairly sure the zone settings for the domain are all correct.
    Is it just a matter of waiting fo the new dns settings to spead around the net? Already been 48hours and no luck.

    Cheers

    Matt
     
  2. Izzee

    Izzee Well-Known Member

    Joined:
    Feb 6, 2004
    Messages:
    469
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    #2 Izzee, Jan 18, 2006
    Last edited: Jan 18, 2006
  3. parkypoo22

    parkypoo22 Active Member

    Joined:
    Nov 9, 2005
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    comes back with all the right info there...

    must just be taking ages to propagate?
     
  4. parkypoo22

    parkypoo22 Active Member

    Joined:
    Nov 9, 2005
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    sods law.

    second i post a query, issue resolved.

    Was just that it wasnt propagating round quick.

    Cheers for help.
     
Loading...

Share This Page