The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

DNSONLY and WHM on port 2083

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by Wouter, May 3, 2005.

  1. Wouter

    Wouter Registered

    Joined:
    Mar 14, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,

    We have the DNSONLY version running on our DNS servers. The problem is that WHM will not start correctly. I have to use /scripts/upcp --force and after that i can run ./startstunnel in /usr/local/cpanel. Then it works good. But on the next reboot it's the same issue.

    Someone here knows how to fix this?
    Thanks!
     
  2. Wouter

    Wouter Registered

    Joined:
    Mar 14, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Nobody? :(
     
  3. Wouter

    Wouter Registered

    Joined:
    Mar 14, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have solved the problem a little, not proper but it works:

    I have add the following lines to the rc.local file:

    /usr/local/cpanel/startstunnel > /dev/null
    /usr/local/cpanel/cpsrvd > /dev/null

    Only problem now is that cpsrvd don't start, If I just run "/usr/local/cpanel/cpsrvd" it starts and all works. Someone know how I can let it start at boot? :)
     
  4. daniele81

    daniele81 Member

    Joined:
    Aug 27, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cpsrvd not start at boot

    Exactly same problem here.

    You find solution for this issue?

    Ciao,
    Daniele.
     
Loading...

Share This Page