Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

dnsonly

Discussion in 'Bind/DNS/Nameserver' started by iancallen2010, May 4, 2013.

  1. iancallen2010

    iancallen2010 Registered

    Joined:
    May 4, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Reseller Owner
    i have 4 vps around the work and want to install cpanel dnsonly i have only 1 ip address on each vps ?

    what name servers do i use
     
  2. quietFinn

    quietFinn Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2006
    Messages:
    998
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Finland
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    You don't need to use any name servers in cPanel DNSonly.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice