The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

do we have ffmpeg already in WHM ?

Discussion in 'General Discussion' started by cLub2Share, Jan 1, 2006.

  1. cLub2Share

    cLub2Share Well-Known Member

    Joined:
    Oct 4, 2003
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    united Arab Emirates
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Twitter:
    Hello



    i'm not sure if we already have ffmpeg installing or it already come with WHM or not .. any commants ont his ? :rolleyes:
     
  2. Izzee

    Izzee Well-Known Member

    Joined:
    Feb 6, 2004
    Messages:
    469
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hello there.

    In shell type
    locate -u

    This will build the locate db, when it has finished type:
    locate FFmpeg

    If there is no message back then follow the instructions below.

    In WHM click on Software/Install a Perl Module
    In the text box type:
    FFmpeg

    A list comes back at you:
    FFmpeg
    FFmpeg::Codec
    FFmpeg::FileFormat
    FFmpeg::ImageFormat
    FFmpeg::Stream
    FFmpeg::Stream::Audio
    FFmpeg::Stream::Data
    FFmpeg::Stream::Unknown
    FFmpeg::Stream::Video
    FFmpeg::StreamGroup

    Click only on the top one FFmpeg it will install it and all the others for you.

    To confirm it is now installed repeat both of the locate commands above.

    HTH.
     
    #2 Izzee, Jan 1, 2006
    Last edited: Jan 1, 2006
  3. ebinfo

    ebinfo Active Member

    Joined:
    Oct 5, 2005
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I tried that to install FFmpeg, and it complained that the install could not be made because of errors. i already sent a ticket to cPanel but so far i haven't received any answers (been 3 hours already).
     
Loading...

Share This Page