Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

do_validate is not defined

Discussion in 'General Discussion' started by JakeyPrime, Apr 5, 2017.

Tags:
  1. JakeyPrime

    JakeyPrime Registered

    Joined:
    Apr 5, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Canada
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hey everyone,

    New guy, be nice.

    Was debating on moving from the disappointment that is Vesta, and I was completely prepared for the pain that migrating will be. But it seems the CPanel Install is already stumping me, and my server.

    Once going into the very empty looking blank install pages, and having to login after every step, once I get to step 4(?) I get the:
    do_validate is not defined
    error when trying to continue, blocking my path. The new domain was just added to cloudflare's DNS, so I have a feeling that might be a part of it. And typing in my raw IP address for the server auto resolves to the domain once again.
    Any assistance would be appreciated, so I can get my license purchased, and all my stuff moved over asap.

    Thanks again.
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,658
    Likes Received:
    1,425
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    Try accessing the server using the IP address and SSL port. EX:

    https://IP:2087

    The automatic redirect to the server's hostname should not occur when directly accessing the secure URL. Once you've completed the installation, review the following CloudFlare document regarding cPanel/WHM access:

    My cPanel won't load or keeps logging me out after enabling Cloudflare

    Thank you.
     
  3. JakeyPrime

    JakeyPrime Registered

    Joined:
    Apr 5, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Canada
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    It ultimately kept redirecting, regardless of if I made sure it was secure or not via HTTPS, but I guess I was just impatient, I just had to wait 10-20 minutes for the domain to fully propagate, and it suddenly started working.

    Thanks! Excited to get started.
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,658
    Likes Received:
    1,425
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    I'm happy to see the issue is now addressed. Thank you for updating us with the outcome.
     
Loading...

Share This Page