Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Does cPanel support geo-DNS?

Discussion in 'Bind/DNS/Nameserver' started by SoftDux, Aug 5, 2010.

  1. SoftDux

    SoftDux Well-Known Member

    Joined:
    May 27, 2006
    Messages:
    993
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Johannesburg, South Africa
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,

    Does anyone know if cPanel supports geo-DNS?
     
  2. SoftDux

    SoftDux Well-Known Member

    Joined:
    May 27, 2006
    Messages:
    993
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Johannesburg, South Africa
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I know this is an OLD thread, so please forgive me, but it's the only thread on this very topic.

    How did you patch BIND with the geo-plugin, so that it didn't cause problems with the rest of cPanel's workings?

    And how does it work for you today?
     
  3. cPanelJared

    cPanelJared Technical Analyst

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    1,835
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    143
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. SoftDux

    SoftDux Well-Known Member

    Joined:
    May 27, 2006
    Messages:
    993
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Johannesburg, South Africa
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  5. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,563
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    308
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. SoftDux

    SoftDux Well-Known Member

    Joined:
    May 27, 2006
    Messages:
    993
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Johannesburg, South Africa
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  7. UH-Matt

    UH-Matt Active Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 21, 2009
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    58
    Bumping an old thread again as no clear cut replies to the question.

    Has anyone implemented GeoDNS on Cpanel based servers? We have a client requiring this..
     
  8. cenourinha

    cenourinha Active Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    56
    Location:
    Portugal
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Twitter:
    How would this implementation work?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice