The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

domain addon acting as a parked domain

Discussion in 'General Discussion' started by Radio_Head, Jan 2, 2006.

  1. Radio_Head

    Radio_Head Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Messages:
    2,051
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Hi

    I have an account with a dedicated ip . He created an addon domain however this domain
    is working like a domain parked (pointing the main domain). Also the subdomain is pointing the main domain .


    All other addon domain using a shared ip are not having problems. The problem is only with this account using a dedicated ip .

    I checked httpd.conf and dns settings for this addon domain . All is ok .
    Any idea ?
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    If the addonon domain shows the site for the main domain, then either httpd.conf must be wrong, or the IP address of the addon domain - which would seem less likely.
     
  3. Radio_Head

    Radio_Head Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Messages:
    2,051
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Hi

    yes , the problem was on httpd .
    However I was not able to find the problem because I was simply comparing
    only virtual host lines .

    The problem was simply :>
    missing "NameVirtualHost xxx.xxx.xxx.xxx:80" for that ip address on httpd.conf .

    Now the question could be ; why when the account was created (about 1 year ago) whm didn't create a NameVirtualHost line for it ? :) Answer : impossible to know :)


    Bye
    Thank you
     
Loading...

Share This Page