Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Domain Change Didn't Work!!

Discussion in 'General Discussion' started by claritym, Aug 16, 2012.

  1. claritym

    claritym Registered

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Reseller Owner
    I changed a domain through WHM using "modify account" and parked the old domain. It didn't work, I now get the message:

    "Executing in an invalid environment for the supplied user "

    Not sure how to fix this..... any ideas?

    Thanks
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    43,885
    Likes Received:
    1,814
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Could you verify the steps you are taking when you receive that error message?

    Sometimes it's a good idea to open a ticket for this type of issue because we can login and take a closer look:

    Submit A Ticket

    You can post the ticket number here so we can track the issue.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice