The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

domain.com/webmail -- Problem With Login

Discussion in 'E-mail Discussions' started by bmcpanel, Apr 4, 2004.

  1. bmcpanel

    bmcpanel Well-Known Member

    Joined:
    Jun 1, 2002
    Messages:
    546
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    So, what's up with this. I have 4 servers with Cpanel on which Webmail login does not work for ANY user.

    Ex.: http://www.domain.com/webmail

    User: something@domain.com
    Pass: emailpass

    -- Fine. The webmail interface is displayed, but so what, because when you click on Neomail, it works fine. But, HORDE keeps giving a password failed error. I have tried the full email address as the username and just the username as the username. Still get the failed login message. Of course, I have verified that the password works as it does work in a POP program such as outlook.

    Squirrel mail simply does not display when clicked on.

    This problem exists on all servers. They have different RH versions and CP versions.

    ------
    WHM 9.1.0 cPanel 9.1.0-C199
    RedHat 7.2 - WHM X v2.1.2
    ------
    WHM 9.1.0 cPanel 9.1.0-R85
    RedHat 7.3 - WHM X v2.1.2
    ------
     
  2. fizz

    fizz Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2002
    Messages:
    202
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    use
    user+domain.com and you should be ok.
     
Loading...

Share This Page