The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

domain exists global

Discussion in 'General Discussion' started by london2012, Apr 19, 2012.

  1. london2012

    london2012 Registered

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    i have just tried to add the domain bbc-worldnews.net to my cpanel and i got the following error

    "bbc-worldnews.twittertoolbar.net domainadmin-domainexistsglobal"

    i have 2 other add on domains that have worked fine?

    can someone help please
     
  2. NixTree

    NixTree Well-Known Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    386
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Gods Own Country
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    Please refer /http://techsware.in/index.php/2012/04/domainadmin-domainexistsglobal-cpanel/

    Thank you,
    Nibin.
     
  3. rs232c

    rs232c Registered

    Joined:
    May 16, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I just had this problem. It was telling me that it was owned by another user.

    I noticed that there was a TXT SPF entry left in the DNS Zone. I don't use the DNS Zones on cPanel, so I thought it was odd that there was anything in there.
     
Loading...

Share This Page