Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Domain is owned by another user error

Discussion in 'General Discussion' started by Motamedi, Aug 20, 2017.

  1. Motamedi

    Motamedi Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2015
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Iran , Tehran
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    hello

    after remove this user and create new user , when park domain or addon domain show this error

    and next problem is , after change password this user ,
    The user login both the old password and the new password !!!

    Password has been changed more than 20 times, but it will be re-entered with both the old password and the new password

    Please guide me how to solve the problem

    thanks
     
  2. SysSachin

    SysSachin Well-Known Member

    Joined:
    Aug 23, 2015
    Messages:
    562
    Likes Received:
    40
    Trophy Points:
    28
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello,

    Is this domain name associated with the hostname of the server?
    Also have you enabled "Allow resellers to create accounts with subdomains of the server’s hostname" under the "Domains" tab in "WHM >> Tweak Settings"?
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,080
    Likes Received:
    1,364
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    Could you confirm if this domain name matches the hostname of the server? Also, does a DNS zone exist for this domain name when viewing the zones in "WHM >> Edit DNS Zone"?

    Thank you.
     
  4. Motamedi

    Motamedi Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2015
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Iran , Tehran
    cPanel Access Level:
    Root Administrator

    yes , is enable


    This domain does not exist to dns server ...

    but when park a domain to whm , The list is as follows " domain.com ( nobody ) " but this domain is not to dns list !
     
  5. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,080
    Likes Received:
    1,364
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    Check to see if an entry for this domain name exists in the following file:

    Code:
    /var/cpanel/users/nobody
    If so, and assuming this isn't your server's hostname, remove the line in the above file for this domain name and then attempt to add the domain name to the cPanel account.

    Thank you.
     
  6. Motamedi

    Motamedi Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2015
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Iran , Tehran
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    There is no domain in the file list and the file is empty
     
  7. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,080
    Likes Received:
    1,364
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    Feel free to open a support ticket using the link in my signature so we can take a closer look.

    Thank you.
     
  8. Motamedi

    Motamedi Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2015
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Iran , Tehran
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    thanks for help

    domain removed from /etc/userdomains , and Domain issue resolved

    but next problem is login all user by one password

    all users my server logined by one passowrd ,

    The password I change is useless , After changing the password, it will be entered again with a password

    What is the solution to this problem?

    thanks
     
  9. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,080
    Likes Received:
    1,364
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    I'm not sure I fully understand the issue you have described. Could you provide step-by-step instructions on how you are reproducing this behavior?

    Thank you.
     
  10. Motamedi

    Motamedi Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2015
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Iran , Tehran
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    All server accounts , Login with a password
    But I changed my password more than 20 times
    Why do I get into the entire account with a password ?!
    For example, Usher domain , both with the new password and with the password a123456
    With the password a123456, you can enter entire accounts

    thanks
     
  11. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,080
    Likes Received:
    1,364
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    It's likely that same password is used for a root or reseller account, and the following option is enabled under the "System" tab in "WHM >> Tweak Settings":

    Accounts that can access a cPanel user account - Root, Account-Owner, and cPanel User

    Per it's description:

    This setting specifies who can access a user’s cPanel account. Account-Owner refers to the particular reseller that owns the user account. Note: Disabling root access here will also disable root’s access to the Branding Editor in WHM.

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page