The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Domain not found

Discussion in 'E-mail Discussions' started by keat63, Dec 12, 2014.

  1. keat63

    keat63 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 20, 2014
    Messages:
    765
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Guys, any ideas what's going on here ?
    This test domain has been up and running for a few weeks.
    Today, I created a mailbox on it.

    Emailing from one address is successful.
    Email from another on a different domain fails.

    Code:
    This message was created automatically by mail delivery software.
    
    A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
    
      [email]xxxxxxx@xxxxxxxxxx.co.uk[/email]
        SMTP error from remote mail server after end of data:
        host mailchannels-lb-2-364402916.us-west-2.elb.amazonaws.com [54.244.238.67]:
        550 5.1.2 [RDNF] Recipient Domain Not Found. /https://mailchannels.zendesk.com/hc/en-us/articles/202843704-550-5-7-1-RDNF-Recipient-Domain-Not-Found
     
  2. keat63

    keat63 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 20, 2014
    Messages:
    765
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I found it.
    CSF blocking DNS propogation.
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,723
    Likes Received:
    660
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  4. keat63

    keat63 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 20, 2014
    Messages:
    765
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I think i may have been a little hasty.
    The domain has been live for 2 weeks, so i started sending emails this morning, as a test.
    I'm getting all sorts of rejections coming back.

    Like: The mail server could not deliver mail to nick@xxx.com. The account or domain may not exist, they may be blacklisted, or missing the proper dns entries.

    Then I was blacklisted by baracudacentral, which i've applied to have removed.

    I performed: dig mydomain.co.uk MX and got this:

    ; <<>> DiG 9.8.2rc1-RedHat-9.8.2-0.30.rc1.el6 <<>> mydomain.co.uk MX
    ;; global options: +cmd
    ;; Got answer:
    ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 52304
    ;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1

    ;; QUESTION SECTION:
    ;mydomain.co.uk. IN MX

    ;; ANSWER SECTION:
    mydomain.co.uk. 14400 IN MX 0 mydomain.co.uk.

    ;; ADDITIONAL SECTION:
    mydomain.co.uk. 14400 IN A xxx.xxx.xxx.xx

    ;; Query time: 16 msec
    ;; SERVER: 213.171.192.249#53(213.171.192.249)
    ;; WHEN: Fri Dec 12 15:04:56 2014
    ;; MSG SIZE rcvd: 76


    Any ideas why i'm being bounced, and what I can do/check please.
    The crazy thing is, some emails are getting through and some are being bounced, so I'm a little confused.
     
  5. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,723
    Likes Received:
    660
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    To clarify, is this a bounce that users receive when sending email to your domain name, or a bounce you receive when sending email from this domain name?

    Thank you.
     
  6. keat63

    keat63 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 20, 2014
    Messages:
    765
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    It's a bounce that I received after sending.
    However, I think i'm having a blonde moment.
    I've just done a whois for the recipient domain and it doesn't even exists, and at least two others i've seen bounces with the same wording have typo's.

    This is our internal invoicing system sending customer invoices out.
    It's a new system and with 20k customers it seems there's a lot of email typo's

    doh.
     
    #6 keat63, Dec 12, 2014
    Last edited: Dec 12, 2014
Loading...

Share This Page