Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Domain Not Receiving Emails

Discussion in 'E-mail Discussion' started by directworlds, Feb 16, 2007.

  1. directworlds

    directworlds Registered

    Joined:
    Feb 16, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Not quite sure how it has happened. :confused: Was adding many more domains to the server the other day and from then on one of my domains will not receive email, nor send any bounce messages etc...:(

    Does anyone have any idea about the files I should look at and amend - I have even deleted the domain account and added it again, and still it isn't working.

    Any help appreciated on this one. :)
     
  2. jayh38

    jayh38 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 3, 2006
    Messages:
    1,215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Monitor your log files while trying to send email

    tail -f /var/log/maillog

    tail -f /var/log/messages

    tail -f /usr/local/apache/logs/error_log

    That will at least give some indication of your trouble.
     
  3. aby

    aby Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2005
    Messages:
    638
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    India
    exim_mainlog is the first place you should check.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. eXpirium

    eXpirium Member

    Joined:
    Feb 16, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I have similar problems.

    I'm able to send mails from new accounts I've made, but I don't receive them.

    Example:

    I've created a new account www.SOMETHING.com - Logged in, made a mail account, sent mail to new addresses (main one, and new created), and nothing happens.

    After setting up my e-mail client, I'm able to send mails from new account (using mail.SOMETHING.com as incoming/outgoing servers and user/pass I've created), but I'm not able to receive any mail.

    Any suggestion, guys?

    Thx in advance :)
     
  5. jayh38

    jayh38 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 3, 2006
    Messages:
    1,215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    exim_mainlog is your receive log. Monitor that while sending an email to an account.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice