The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

domain not working

Discussion in 'General Discussion' started by sujai, Oct 5, 2003.

  1. sujai

    sujai Member

    Joined:
    Sep 26, 2003
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Eventhough the site is able to ping using ip, it is not possible to ping using domain name. I am able to ping using the domain name from inside the server where the site is hosted. The /etc/named.conf seems to be okay and /var/named/----.db also seems to be okay. Please provide me with the solution


    --Sujai

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
    What does the report at http://dnsreport.com tell you?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. anish

    anish Member

    Joined:
    Sep 30, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    india
    hai

    Sorry

    Check the A entries and cname entries

    --Anish
     
    #3 anish, Oct 6, 2003
    Last edited: Oct 8, 2003
  4. Markwaugh

    Markwaugh Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2003
    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Sydney, Australia
    Hey,

    did the DNS ppropagation complete ? check where the domain is registerd. same host ?? check httpd.conf for entries or it might be a network issue.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page