Domain only showing Index of/ and not calling the index.ejs file

Mr.J

Registered
Mar 1, 2021
2
0
1
Berlin
cPanel Access Level
Root Administrator
Good Day,

I am attempting to deploy a node.js and express app on a bluehost VPS via cpanel, however, I can't seem to get the domain to call on the index.ejs file.

The git repo is cloned and deployed to the Head.

a .cpanel.yml file has been created specifying all the necessary deployment tasks and written according to the docs.

Code:
---
deployment:
tasks:
- export DEPLOYPATH=/home/deltade4/public_html
- /bin/cp -R /home/deltade4/repositories/DeltaDesigns22 $DEPLOYPATH
- /bin/cp node_modules $DEPLOYPATH
- /bin/cp -R public $DEPLOYPATH
- /bin/cp -R views $DEPLOYPATH
- /bin/cp -R images $DEPLOYPATH
- /bin/cp -R css $DEPLOYPATH
- /bin/cp app.js $DEPLOYPATH
- /bin/cp package.json $DEPLOYPATH

Node js enabled, installed, along with npm dependencies, and the app is registered with the application manager, and deployed.

The public_html directory, contains the entire git repo which includes the Views/index.ejs file

When running /opt/cpanel/ea-nodejs10/bin/node app.js -- I'm returned with the "server running on port 127...."

And when I log into WHM via root and run curl 127.0.0.1:3000 : I receive all the html to my index.ejs file.

But when going to the REDACTED domain I can only see the DeltaDesigns22 (repo folder with all the necessary contents.

I can't figure out the last step to get this app deployed properly, and have been stuck at this point for a couple days now. Any help would be greatly appreciated!

Thank you
 
Last edited by a moderator:

Mr.J

Registered
Mar 1, 2021
2
0
1
Berlin
cPanel Access Level
Root Administrator
Thanks, and yes I've went over that document, 20-30 times this week and how I was able to get this far, with having all things installed and the server running.
 

cPRex

Jurassic Moderator
Staff member
Oct 19, 2014
4,483
566
273
cPanel Access Level
Root Administrator
I'm sorry to hear that isn't working well. Could you submit a ticket to our team so we can check that configuration on the system? If you do that, please post the ticket number here so I can follow along and keep the community updated with our findings.